RECEPTEK

RECEPTEK

Édes savanyú csirke

Hozzávalók 4 főre

  • 350 gr kb. 2x2 cm kockára vágott csirkemell filé
  • 2-3 ek. kukoricaliszt
  • 1 -1 kisebb piros és zöld kaliforniai paprika kb 2x2 cm-s kockákra vágva
  • 1db. 454 grammos kockára vágott ananászkonzerv
  • 50 gr édes-savanyú paszta
  • olaj a sütéshez

Az elkészítéshez szükséges eszközök

1. Forgassa bele alaposan a nedves húskockákat a lisztbe, hogy mindenhol jól bevonja.
2. Egy serpenyőbe öntsön mélysütéshez való olajat, dobjon bele egy kis darab kenyeret es tegye a tűzre közepes lángra
3. amikor a kenyér kezd sülni, dobja bele a bevont húskockákat es kevergetve süsse arany barnára,  majd szedje ki egy papírtörülközőre, hagyja lecsöpögni róla az olajat, majd tegye egy tábla.
4. Egy lábosban keverje el az ananász levét, és főzze 2 percig, majd dobja bele a paprika es az ananász kockákat es főzze további 3 percig.
5. Öntse az így elkészült mártást a talpán várakozó húsra
Forrón, jázminrizzsel  kínálja.

Foto: paleoleapp.com

 

A viedón egy kicsit komplikáltabb receptet találsz, de ez sem lehet rossz!

Tofu,
A kiválasztott termék a kosárba került!