Japán sötét miso

Ár:
1.590Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 300 g
Bruttó egységár: 5 300 Ft/kg

A termékről

Származási hely: Japán.

A japán konyha jellegzetes ízesítője, mely szójababból készül. Úgy,hogy rizst, árpát vagy búzát és sót adnak hozzá. Ezt a keveréket évekig erjesztik tölgyfahordókban, ebből lesz a miso pasta, mely egy pikáns, sós ízű pép.

A japánok már régen használják, a belőle készült leves a tradicionális menü része.

Mit tartalmaz?
Nagy mennyiségű fehérje mellett tartalmaz még B-12 vitamint és az összes egyéb vitamint amit a szója is tartalmaz.

Lezárva, hűtőben sokáig eltartható. Erősíti a legyengült szervezetet, betegek is fogyaszthatják. A vegetáriánus és makrobiotikus konyha rendszeresen használja.

Mi készüljön belőle?
Ez a paszta alkalmas levesek készítéséhez, de ízesíthetünk vele salátaönteteket, szószokat, pácokat is. Kiváló például csirke vagy hal pácolásához.

forrás: harmonet.hu

Összetevők

szójabab, rizs, só, enyhe alkohol, színezék: E150a (karamell), ízfokozó: E621.

A kiválasztott termék a kosárba került!