Juharszirup "c" bio -biorganik

Ár:
2.995Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 250 g
Bruttó egységár: 11 980 Ft/kg

A termékről

SyrupLife

Bio Juharszirup ”C”

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszere

 

A mai juharszirup ősét az indiánok "édes víznek" nevezték.
Manapság Kanada, az USA-ban New York és Vermont állam ismertek juharszirup készítményeikről.

A fa nedvéből bepárlással előállított termékek különbözőek, a juharcukor a legtöményebb, kétszer olyan édes, mint a cukor, közbülső termékek a juharméz (sűrűbb, mint a szirup), és a juharvaj vagy juharkrém (sűrű és kenhető).

A juharszirup kevésbé tömény és osztályozása szín és aroma szerint történik.

A különböző termékek különböző szinűek és természetesen különböző ízűek.

A juharszirup közkedvelt Amerika szerte, elsősorban palacsinta önteteként, de természetesen más öntetekhez, mártásokhoz és süteményekhez is használható.

A másik nagy felhasználási lehetőség, természetes édesítőszerként történő alkalmazása. Íze a nálunk alkalmazott édesítőszerekhez nem hasonlítható: édes, egy kicsit kesernyés és egy nagyon kicsit savanyú, emlékeztet a szőlőlé ízére.

 

Összetevők

 juharszirup*
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

A kiválasztott termék a kosárba került!